VANTEET

 

CRE8TRIX - vanteet on laadukasta Suomalaista käsityötä. Vanteen voit valita neljästä eri koosta. Vanteet valmistetaan mittatilauksena, joten voit itse valita minkä mittainen vanne on halkaisijaltaan. Jos olet epävarma millainen vanne sinulle sopii, kysy neuvoa, niin autan mielelläni.

 

POWERHULA - Vanne on painoltaan vaihtoehdoista raskain. Se on hyvä valinta ensivanteeksi ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Vanne on halkaisijaltaan n.85-95 cm ja paksuudeltaan 25mm. Vannetta voi tilata joko kokomustana sisäteippauksin, tai kokonaan koristeltuna.

POWERHULA LITE - Vanne sopii hyvin ensivanteeksi ja kuntoiluun. Se on painoltaan hieman POWER - vannetta kevyempi, mutta paksuudeltaan vain 20mm, joten se on ketterä myös temppuharjoittelussa. POWERHULA LITE - Vanteet ovat kauttaaltaan koristeltuja.

PLAYHULA - Vanne on 20mm HDPE - vanne. PLAYHULA - Vanne on jokapaikan vanne, joka sopii hyvin kaikenlaiseen huuppaukseen. Vanteen saa sekä koristeltuna että iloisen keltaisena nudena.

LOVERHULA - Vanne on 19mm polypro - vanne, joka sopii keholla pyörittämiseen, sekä temppuharjoitteluun. Vanteet ovat halkaisijaltaan 75-95 cm ja niitä on saatavana sekä värillisenä, että koristeltuna. LOVERHULA - Vanne on mahdollista saada myös kokoon taittuvana matkavanteena.

FLOWERHULA - Vanne on 16mm polypro vanne, joka sopii hyvin temppuharjoitteluun, sekä keholla pyörittämiseen edistyneemmille. Vanteet ovat halkaisijaltaan 75 - 95 cm ja painoltaan huomattavasti muita vanteita kevyempiä. Vanteita on saatavana sekä värillisenä, että koristeltuina. FLOWERHULA - Vanne on mahdollista saada myös kokoon taittuvana matkavanteena.

Vanteiden hinnat alk. 38€.

Toimitus postitse tai nouto Hämeenlinna (Helsinki ja Tampere sopimuksen mukaan).