INTUITIIVINEN VALMENNUS

CRE8TRIX-valmennus.jpg

Valmennukset perustuvat nykyihmisen kasvavalle tarpeelle löytää takaisin itsensä äärelle läsnäoloon, luonnolliseen luovaan olotilaan ja itsensä aitoon hyväksyntään. Valmennus sopii sinulle jos  olet avoin muutokselle ja halukas sitoutumaan omaan prosessiisi valmennuksen ajaksi.

Valmennukset perustuvat ratkaisukeskeiseen malliin ja elävät asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmennus tukee asiakkaan itsetuntemusta ja itsensä hyväksyntää. -Hyvinvoinnin peruspilareita jotka kantavat kaikille elämän osa-alueille. Valmennuksen tarkoituksena on tukea asiakasta uinuvan potentiaalinsa löytämisessä ja valjastamisessa, kirkastaa elämän suuntaa, sekä tukea asiakasta muutoksen tekemisessä.

Valmennuksen aikana keskustellaan, tehdään erilaisia tehtäviä ja luovia harjoitteita rennossa ja lempeässä hengessä. Valmennukset voidaan tehdä joustavasti joko kasvotusten, skypen välityksellä, tai puhelimitse.

Opiskelijahintaiset valmennukset nyt vain 200€ / 4 krt ( norm. 400€ ).


 
IMG_6667.JPG

Cre8trixin perustaja Mimmi Pearlman on taiteilija, intuitiivinen hoitaja, Hoop Love Coach ja sosiaalialan ammattilainen. Hän on kokenut omassa elämässään kokonaisvaltaisen muutoksen ja luovuuden kautta voimaantumisen ja haluaa jakaa valoa eteenpäin.

Mimmi opiskelee tällä hetkellä Valmentamossa, josta valmistuu ratkaisukeskeiseksi LCF-Life Coachiksi keväällä 2020.